Τρίτη 13/6/2023 6.00 μμ Τμήμα ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ: προσκεκλημένες παρουσιάσεις gi-Cluster για την ανάπτυξη ψηφιακών παιχνιδιών στην Ελλάδα σήμερα

Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, και ώρες 6.00-9.00 μμ, στο πλαίσιο του μαθήματος Ψηφιακά Παιχνίδια και Διαμεσικές Διαδικασίες Παιχνιδιού για Μάθηση, του ΔΠΜΣ ΤΠΕ για την Εκπαίδευση (πληροφορίες εδώ, διδάσκοντες Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ Δρ. Δ.Γκούσκος και μεταδιδακτορικός ερευνητής Τμήματος ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ Δρ. Σωτήρης Κίργινας), θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης προσκεκλημένες παρουσιάσεις μελών του σχηματισμού gi-Cluster / Corallia (πληροφορίες εδώ), με αντικείμενο τη στάθμη, τα ζητήματα και τις ευκαιρίες έργων ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών στην Ελλάδα σήμερα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ ΕΚΠΑ (Γρυπάρειο Μέγαρο, Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας, είσοδος από Σοφοκλέους 1, αίθουσα 304, γεωγραφικό στίγμα εδώ), σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Η συνάντηση αυτή, πέρα από τους συμμετέχοντες στο μάθημα, είναι ανοικτή για συμμετοχή και συζήτηση σε κάθε ενδιαφέρομενο μεταπτυχιακό φοιτητή, ερευνητή και διδάσκοντα του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Η συμμετοχή σας θα μας δώσει χαρά.

Δ.Γκούσκος, gouscos@media.uoa.gr
Σ.Κίργινας, skirginas@media.uoa.gr

συνημμένο : προσκλεκλημένες εισηγήσεις συνάντησης